torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt År !!

Får jag lov att presentera...vår nya familjemedlem Melker som busat klart och tagit plats under soffan. Moa är lite misstänksam och får ryta till när Melker blir för närgången...

Efter 2 dagar såg det ut så här...



Och sen är Moa såld...hon kan inte motstå Melker...och hon vet hur man busar med valpar - försiktigt och pedagogiskt( att lägga sig på rygg) Hon är så duktig - och jag är så lättad och glad, trodde hon skulle vara svårflörtad.


Förutom lyckan med Melker så har nu Jenny, Anton och Tilda flyttat till Umeå. Vi åkte dit med dom och flyttlass 29:e och kom hem dagen efter - med Melker...

I morgon åker vi tillbaka och stannar till Söndag eftersom vi ska fira Tildas 1 års dag och samtidigt ta dit lite grejer som dom inte fick med.

Nyårsafton firade vi hos Tommy och Lena & Milou ( deras 14veckor gamla vita Schnauzer- supersöt) Mickes syster ( och Tommys mamma) och Johan var också med oss och vi hade en riktigt mysig dag med bastu bubbelpool och supergod mat. Johan smet ut med kompisar efter m,aten och sov över i stan men vi ville hem med våra 4-fota.

Det har förresten varit stiormvarning på yårsafton - vi var till Haparanda Hamn och kollade sekundmeter tavlan .Den stod på 18 i max mätning när vi kom dit men just då skakade bilen till och den slog över till 23 sekundmeter!!

Ett riktigt Gott Nytt År på er alla, kramar...

ps. Lovar att bilder och video snuttar får bättre kvalite´framöver - har ny kamera men jag måste "plugga in" finesserna...(blondin - ni vet!!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att se Moa tillsammans med lilla Melker !!!

Grattis till valpen,kul att Isla har en "halvbror" nära.

Hoppas oxå att Elton och Melker blir "killkompisar"

Kramar Annika.

Cathi sa...

Tack - man blir verkligen varm i hjärtat när man ser dom rulla runt på golvet.Moa är så snäll med honom och låter honom nafsa i öronen t.o.m.
Det är verkligen total lycka eftersom jag varit lite orolig...
Ser fram emot att ta alla 4-benta på promme så dom får busa...
Ses nästa vecka på jobbet...Kramar...

Kattis sa...

Vad kul att Moa och Melker blivit kompisar:)